• MACKMYRA WHISKYPROVNING

  MACKMYRA WHISKYPROVNING

  MACKMYRA WHISKYPROVNING
  30:e mars 2019

  I Whiskyprovningen – Småfatens magi, får du prova flera av Mackmyra’s unika små 30-litersfat och lära dig mer om hur produkten ”Mackmyra Reserve” skapades. Vi berör de eleganta och det rökiga destillaten samt hur de små 30-litersfaten påverkar mognaden och smaken. Personalen från Mackmyra berättar hur man för snart 20år sedan startade Sveriges första singel malt destilleri och hur resan fram till idag har fått dem att bli ett av världens mest spännande whiskyproducenter. Vi pratar om symbiosen mellan mat och den ädla drycken whisky och hur de två förhöjer varandra. Detta är en dryckesupplevelse med mycket glädje, gemenskap och ren njutning du sent kommer glömma.

  Du får också inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra.

  Antal whiskysorter: 6 st.
  Tid: Ca 1,5 – 2 timmar
  Åldersgräns: 18 år

  Priser:
  Provning 395:- pp
  Provning + 2 rätters 750:- pp
  Provning + 2 rätters + logi 1350:- pp
  (gäller en natt i del av dubbelrum inkl. frukost)
  Tips! I samband med provningen kan du passa på att boka en härlig matupplevelse på info@mwhus.se eller ring oss på 0304-211 08

  Välkomna önskar
  Mackmyra och Mollösunds Wärdshus

  Comments are closed.