Mollösunds Wärdshus

Mollösund en oas vid havet.

Mollösunds historia går tillbaka till 1300-talet.
Wärdshuset har servat bofasta och gäster sedan mitten av 1800-talet.

Restaurangen på Mollösunds Wärdshus ligger med en vacker vy över hamnen i samhällets centralaste del.

Hos oss finner ni en stark känsla till samhällets historia i inslag av så väl lokalers stil som i vårt utbud där omsorgen till de lokala leverantörerna prioriteras.
 
Hela året kan ni njuta av vyn från vår stora inglasade veranda eller den inre skafferimatsalen. På sommaren kan ni även avnjuta er middag eller dryck på vår stora uteservering som tar sig nästan hela vägen ner i gästhamnen.

Vi arbetar hårt för en god tillgänglighet, som enda året runt restaurang/ hotell i Mollösunds genuina men levande samhälle ser vi det som en viktig del.

Marinette och Mattias

Mollösunds Wärdshus drivs av oss, äkta makar, Marinette, servitris & Mattias, kock.

2005-2006 drev vi vår första egna verksamhet Knuts Brygga i Mollösund. 2007 bytte vi västkust mot ostkust där vi lyckades hinna med att driva finrestaurang, hotell, sommarkrog och lunchrestaurang.

Nu är vi tillbaka i Mollösund med den stora ambitionen att göra det vi älskar! Nämligen att jobba som stolt kock & servitris på anrika Mollesunds Wärdshus.

Vi är uppväxta i närområdet kring Orust på västkusten, men vägen till bra restauranger innebar att vi snabbt flyttade till större städer.

Tidigare har vi drivit Knuts Brygga i Mollösund (Västkusten), Två Möjligheter Kök & Vin (Västererviks bästa restaurang 2009/2010), Två Möjligheter´s Lounge bar och Två Möjligheters Lusthus, Herrgårdshotell Gyllene Hästen.

Vi har även verkat på restaurangerna; Operakällarens Bakficka, Fiskekrogen, Heaven 23, Wasa Allé, Björns Bar, Novotel Southampton mm.

rosor-avdelare5